Typetjes

Alles is mogelijk!

Acteur van absurd tot serieus
Kepper speelt uiteenlopende typetjes. Sommigen zijn bijzonder muzikaleclochard.jpggeschikt voor het ontvangst van de gasten. Of als onopvallende mystery guest tussen uw genodigden.
Een typetje dat zich niet gedraagt zoals het publiek dat verwacht of gewend is en zorgt voor hilarische toestanden.

Bent u op zoek naar een speciaal typetje in het kader van een specifieke activiteit?
Ook daar kunt u contact met Kepper voor opnemen.

Muzikale clochard
Deze clochard ’bespeelt’ een accordeon bij binnenkomst van de gasten of ergens tussen het publiek.
Een opvallende verschijning… 

Kwakzalverkwakzalver.jpg
Een aangename lastpak die de gasten sfeerverhogende producten probeert aan te smeren. Van mopjes, raadseltjes en eenvoudige trucjes tot tatoeages en liefdesdrankjes. Hoe dan ook, de gasten zullen er nog lang plezier aan beleven. Ook als de Kwakzalver al weg is. 


Variété artiest, eventueel met klungelige assistente
Als variéte artiest voert Kepper een mobiele act op tussen het publiek. Met improvisatie en interactie weet hij in no-time een ontspannen sfeer te creëren. Spectaculaire acts op een vierkante meter, op de tafel en op het slappe koord zijn dan extra indrukwekkend. Altijd een gezellig rommeltje zo tussen het publiek. 

Maar als hij met zijn charmante assistente Charminkel varieteactassistente.jpg bij u op bezoek komt om het publiek te vermaken, gaat alles mis. Het dom blondje probeert bij het publiek in de smaak te vallen en staat met mannen te flirten als Kepper spullen nodig heeft en er opgeruimd moet worden. Ze veroorzaakt een totale chaos, maar zodra er complimenten en applaus klinken, staat ze vooraan. De interacties die hierdoor ontstaan werken zo goed dat de ‘echte’ artiest bijna niet meer meetelt. Het publiek is echter verkocht….. 


Gastheer/presentator
Heeft u een gastheer nodig die de gasten op een ludieke manier ontvangt? Dan is Kepper de man die u zoekt. Als presentator praat Kepper uw evenement soepel aan elkaar, ook als het een serieuze ondertoon moet hebben.

 

tuinman.jpg

 

Artiest of tuinman 
Een ogenschijnlijk onopvallende artiest op een éénwieler en een bijbehorend stuur en voorwiel fietst tussen het publiek, tot dat ineenkeer het stuur veranderd in een gevaarlijk lawaaierige bosmaaier.Dit is schrikken, leedvermaak en vooral lachen.


Sekjoerietie-gart 
Het is geen eenvoudige klus om langs deze kleine beveiligingsbeambte te komen. Met zijn speciale detector maakt hij het uw gasten behoorlijk moeilijk… 

Steltloper
Als gentleman, Kerstman, of als clown, 1 of 2 personen. Deze steltloper.jpgkunnen ingezet worden om gasten te ontvangen, publiek te begroeten, mededelingen te doen of spullen uit te delen.

Aan thema aangepast
Als acteur kan Kepper typetjes spelen zoals hierboven beschreven in een kostuum die bij een bepaald thema horen. Ook kan meestal de act aangepast worden aan het thema.


Footer-typetjes.jpg